Gyalogátkelőhelyek létesülnek a Baross utca és a Mildenberger utca találkozásánál

  •  
  •  
  •  

Gyalogátkelőhelyeket létesítenek a Baross utca és a Mildenberger utca kereszteződésében, így biztonságosabbá válhat a közlekedés ezen a kritikus ponton.

A közelben található iskola, kórház, templom, valamint a Szusza Ferenc Stadion miatt a kereszteződésben az átlagosnál nagyobb számú gyalogos fordul meg nap mint nap, ezért kiemelt jelentőségű a biztonságos átkelés biztosítása − magyarázta Altfatter Adalbert önkormányzati képviselő. A politikus hozzátette, az önkormányzat kötelességének érzi gondoskodni róla, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát az utakon.

Két részen, a Baross utca és a Mildenberger utca találkozásánál, illetve a Mildenberger utca Baross utcához közeli torkolatában, a buszmegállónál is zebrát festenek fel az útra. A projekt a helyi közösség széles körű támogatását élvezi, sokan úgy vélik, hogy az új gyalogátkelőhelyek jelentősen hozzájárulnak majd a balesetek számának csökkenéséhez. A kivitelezés elkezdődött, így a környékbeliek és minden itt közlekedő a közeljövőben már élvezheti a fejlesztések előnyeit.

ÚN

fotó: Trippon Norbert (facebook)

fotó: Trippon Norbert (facebook)

fotó: Trippon Norbert (facebook)

, , , , , ,