Felújították a járdát Káposztásmegyeren a Galopp és Ügető utcákban

  •  
  •  
  •  

Felújították a járdákat a Káposztásmegyer I. lakótelep déli részén található Galopp és Ügető utcákban − osztotta meg a hírt Rácz Norbert önkormányzati képviselő a közösségi média oldalán.

fotó: Rácz Norbert (facebook)

A február végén elvégzett munkálatok célja a járdák állapotának helyreállítása és javítása volt, a fák gyökerei ugyanis több helyen megemelték a térkövet, ezért az érintett szakaszok balesetveszélyessé váltak. A felújítást végző munkásoknak a gyökerek egy részét ki kellett szedniük, hogy biztosítsák a járdafelület egyenletességét és a közlekedés biztonságát.

A járdafelújítás során a helyi önkormányzat különös figyelmet fordított rá, hogy a terület zöldfelületeit a lehető legjobban megőrizzék. A munkálatok nem csak a járdák állapotának javítását, hanem a közösségi terek esztétikai megjelenésének és használhatóságának növelését is célozták − számol be Rácz Norbert.

A képviselő kiemeli, az önkormányzat elkötelezett amellett, hogy Káposztásmegyer biztonságosabb és élhetőbb környezet legyen minden lakója számára.

ÚN

, , ,