Kismesterek nagyban: szeptember 5-éig látogatható Déri Miklós fotókiállítása

  •  
  •  
  •  

Szombat délután Bedő Kata alpolgármester nyitotta meg azt a fotókiállítást, melynek képein a kerület meghatározó kismesterei kerültek a fókuszba.

A nagyméretű, 1,5×2 méteres újrahasznosított ponyvákra nyomtatott portrékon megjelenik a IV. kerületi cipész, órásmester, cukrász és kárpitos dinasztia, ostyakészítő és még sok más vállalkozó, akik hűen megjelenítik és kifejezik Újpest összetartó közösségét.

Az egyedülálló fémszerkezetű térinstalláció az INDUSTREAL professzionális kreatív tervező stúdió munkáját dicséri, ami méltó keretbe foglalja Déri Miklós fotográfus portrésorozatát.

A kerület neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozásairól készült fotókkal Újpest vezetősége az idén 180 éves városrész előtt akar tisztelegni.

Az ünnepélyes megnyitóra augusztus 29-én, 16 órakor került sor az újpesti városháza előtt, melyen részt vettek a fotókon szereplő mesterek és családtagjaik, munkatársaik, valamint maga az alkotó és a kerület vezetése, illetve Varju László, Újpest országgyűlési képviselője is.

A 15 nagyméretű, egyedi képanyagot felvonultató kiállítás

augusztus 19. és szeptember 05. között tekinthető meg a városháza előtt.

(Fotók: Németh Péter)

, , , , , , , ,