Olyan hamar nyakon csípték a betörőket az újpesti zsaruk, hogy lopni sem maradt idejük

  •  
  •  
  •  

A két elkövetőnél zálogjegyet, ékszereket és némi kábítószergyanús anyagot is találtak az őket tetten érő egyenruhások – írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint február 4-én nem sokkal 4 óra előtt riasztották az újpesti rendőröket a Homoktövis utcába, ahol feltörtek egy lakást.

A rendőrök néhány percen belül a helyszínre értek, ahol sikerült tetten érni és elfogni a bűncselekménnyel gyanúsítható 21 éves B. Rajmundot és a 17 éves B. Adriánt.

A közlemény szerint a páros betörte egy lakás erkélyajtaját, majd több helyiséget is átkutattak, ám a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően már semmit sem tudtak ellopni az ingatlanból.

“A 21 éves férfinél a rendőrök kis mennyiségű kábítószergyanús anyagokat találtak, melyeket a nyomozás során szakértő vizsgál. A 17 éves B. Adriántól egy zálogjegy került elő, melyet február 1-jén egy közel 130 ezer forint értékű arany ékszerről állítottak ki; ezenkívül mindkettejüknél voltak különféle ékszerek – órák, gyűrű és karkötő. A nyomozás során vizsgálják, hogy az arany ékszerek bűncselekmények elkövetéséből származnak-e”

– áll a közleményben.

A IV. kerületi rendőrök a két férfit lopás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként; B. Rajmundot őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

, , , ,