•  
  •  
  •  

Október első szombatja a mozgásé és a gasztronómiáé: 3-án, szombaton újra Sportparti a Bánka Kristóf Sportközpontban, pontgyűjtő versenyekkel, gyerekprogramokkal, kispályás focival és főzőversennyel.

A Sportparti programja:

9.00-16.00 – Pontgyűjtő verseny: helyből távolugrás, koordinációs létra, ugrálókötelezés, mérlegállás, hanyatt fekvésből felülés, fekvőtámasz, guggolás, célba dobás labdával, evezős ergométer, mászófal. A pontok a készlet erejéig beválthatók a pontboltban.

9.00-16.00 – Kreatív kézműves foglalkoztató és gyerekjátszó lufibohóccal, arcfestéssel, falmászás (SPOFA Sport és Falmászó Egyesület), evezős ergométer (Budapest Evezős Egyesület), buborékfoci, biliárdfoci, minigolf, Airsoft lőtér, általános állapotfelmérés (Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Egészségfejlesztési Iroda), teqball, pingpong, csocsó, kosárlabda, tollas, óriás társasjátékok.

9.00 – Kispályás labdarúgótorna felnőtt férfi csapatok részére.
Játékforma: 5+1 fő (+4 tartalék). Lebonyolítási forma: csoportos körmérkőzés + rájátszás.
Minden csapatnak 1 db játékra alkalmas labdát kell biztosítani. A játékosok csak torna-, edző-, vagy hernyótalpas cipőben játszhatnak.

10.00 – Parkröplabda:
Résztvevők: 4 fős vegyes csapatok: 2 fő lány + 2 fő fiú (+2 fő tartalék).
Lebonyolítás: körmérkőzés + esetleges helyosztók.

Készítsd el a legkiválóbb babgulyást!
Amit mi biztosítunk: tűzrakó hely, tűzifa, 1 db asztal, 2 db pad, 1,5 kg sertéscomb, 1 kg vörösbab, 20 dkg mangalicaszalonna. A felsoroltakon kívül a főzéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat mindenki hozza magával.
Alapanyagok átvétele 9.00, az étel zsűrizése 12.30-kor kezdődik.
Eredményhirdetés várhatóan 15.00

Nevezés
A felnőtt kispályás labdarúgásra, a parkröplabdára és a főzőversenyre előzetesen jelentkezni lehet a Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályán a 231-3101 (116, 120 mellék) telefonszámon, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal (István út 14. I. em. 36., 37.) irodájában. A jelentkezéskor az újpesti csapatok előnyben részesülnek.

FIGYELEM! A járványhelyzetre való tekintettel a korábbi évekhez képest korlátozott számban várjuk a főzőcsapatok jelentkezését, hogy biztosítani tudjuk az asztalok közötti megfelelő védőtávolságot!

Mindenkit szeretettel vár Újpest Önkormányzata! Az esemény Facebook-oldalához itt lehet csatlakozni.

A rendezvényen a részvétel ingyenes és saját felelősségre történik.  A szervezők fenntartják a programváltozás jogát!

Felhívjuk az október 3-ai őszi Sportpartira érkezők figyelmét, hogy parkolásra kizárólag az UTE Bánka Kristóf Sportközponton kívül, a Fiumei út páros oldalán, az úttest egy oldalán van lehetőség.

Tisztelettel kérjük a gépjárművel érkezőket a KRESZ szabályainak betartására, továbbá arra, hogy a Sportközpont környezetében lakók, továbbá a Fiumei úton közlekedő autóbuszok szabad mozgását ne akadályozzák!

A parkolási rend betartását az Újpesti Önkormányzati Rendészet munkatársai segítik.

, , , ,