Térelválasztó oszlopok segítik a biztonságos kikanyarodást a Kunhalom utcából

  •  
  •  
  •  

Karcsú pollerek, vagyis térelválasztó oszlopok segítik mostantól az autósokat, hogy biztonságosan kanyarodhassanak ki a Kunhalom utcából a forgalmas Fóti útra. A fűre parkoló autók miatt a sofőrök eddig alig láttak valamit a Fóti út nyüzsgő forgalmából, az önkormányzat által telepített oszlopok azonban megakadályozzák a szabálytalan parkolást.

A Fóti út melletti zöld fűsávra nagyon sokan felparkoltak szabálytalanul, akadályozva a nagy ívben kikanyarodó autókat a kilátásban. Jó néhány koccanásos baleset, sőt, biciklis elsodrás is történt emiatt − magyarázza Czigler László várostervezésért, közbiztonságért és rendészetért felelős alpolgármester. Most, hogy a gépjárművek elől teljesen el lett zárva ez a füves sáv, a Kunhalom utcából kiforduló sofőrök számára sokkal jobb kilátás nyílik és elkerülhetőek a balesetveszélyes helyzetek.

A Kunhalom utca és a Fóti út sarka már csak az itt található iskola miatt is mindig rendkívül forgalmas, ezért különösen fontos odafigyelni az itteni közlekedésre.

ÚN

fotó: Újpest Média

, , , ,