•  
  •  
  •  

Elkészült a Szent Imre utcai járda, a Leiningen Károly és Bajza József utcák közötti szakaszának teljes körű felújítása, így mostanra egy biztonságosan járható járdát és 14 új parkolóhelyet kaptak a környéken élők.

“Nagyon régóta meglévő probléma, hogy a Szent Imre utcában a járdák töredezettek, hepehupásak, a parkolóhelyek gödrösek és sarasak, így kézenfekvő ötlet volt, hogy elinduljon a felújításra szoruló szakasz újjáépítése. Még tavasszal csináltuk meg a teljes járdafelújítást a Tűzoltó skanzen felőli oldalon. Most pedig a Szent Imre utca ezen szakaszán fejeztük be a munkálatokat, majd pedig jövőre folytatjuk. Készülnek a tervek a Kiss Ernő utca és Corvin utca közötti, illetve a Bajza József utca – Dessewffy utca közötti szakaszok felújítására is”

– tudtuk meg dr. Trippon Norbert alpolgármestertől.

Trippon Norbert és Szécsi Péter Pál

Szécsi Péter Pál, a körzet önkormányzati képviselője többször is egyeztetést tartott az itt élőkkel, akik egyöntetűen támogatták a kivitelezést. Az építés során figyelembe vették a hely meglévő adottságait, és új zöldfelületek is kialakításra kerültek.

A járda végül 496 négyzetméteren újult meg piros viacolor térkő segítségével, míg a 14 darab új parkolóhely gyeprácsos kialakítást kapott. A parkolóhelyek között 12 darab új fát is ültettek.

, , , , , , ,