Indul az UTE Minden Sport Program második évfolyama

  •  
  •  
  •  

Az UTE új multisport szakosztálya 2023 őszén indította el egyedülálló Minden Sport programját újpesti általános iskolásoknak, akik a program során hat különböző sportágat próbálhatnak ki. A kezdeményezés nagy sikert aratott, így idén szeptemberben elindul a második évfolyam is, melyre már várják a jelentkezéseket.

A Minden Sport Programban a gyerekek negyedéves ciklusokra bontva hatféle mozgásformát, a labdajátékokat (labdarúgás, röplabda), a tornát, az atlétikát, az úszást, a korcsolyázást és a legnépszerűbb küzdősportokat ismerhetik meg az életkori sajátosságok figyelembe vételével, játékos formában, képzett szakedzők irányításával. Az elsősök a labdajátékokkal, a tornával és a korcsolyával kezdenek, majd másodikban jön az atlétika, a küzdősportok, végül az úszás. A programban részt vevők a nyári szünet alatt egyéb kiegészítő sportágakkal (vívás, kajak-kenu, öttusa) is megismerkedhetnek az UTE és Újpesti Önkormányzata által szervezett napközis sporttáborokban.

fotó: UTE Multisport Szakosztály (facebook)

A foglalkozások igazodnak a kisiskolás gyerekek napirendjéhez és hetente kétszer a délutáni napközi után kezdődnek.  A program részeként az UTE vállalja, hogy az edzéshelyszínekre − a Megyeri útra, a Szilágyi utcai multisport bázisra és a Fiumei úti sporttelepre − saját kisbuszaival szállítja az újpesti iskolákból a gyerekeket. A Minden Sport Program segítségével a résztvevők sokoldalúan képzett sportolókká válhatnak és jó alapokról kezdhetik kiválasztott sportágukat az UTE szakosztályaiban.

A szeptemberben induló második évfolyamra már várják leendő első osztályos gyerekek jelentkezését, melyet ezen a linken lehet elvégezni. Általános tájékoztató a szakosztályról és a multisport programról itt érhető el. További információk: Trakperger Árpád szakosztályvezető +36203795246, mindensport@ute.hu

ÚN

, , , ,