A Stieber fivérek újra lila-fehérben játszanak

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC július 14-én jelentette be, hogy az előző idényben a Zalaegerszegi TE FC-t erősítő válogatott középpályása, Stieber Zoltán, illetve testvére, András is Újpesten folytathatja karrierjét.

A 31 éves, 26-szoros magyar válogatott Stieber Zoltán a 10-es mezben játszik majd, és akárcsak 28 éves öccse, a szintén a középpályán bevethető és legutóbb az NB II-es Budaörsnél szereplő András, ő is visszatér Újpestre, hiszen mindketten a IV. kerületben nevelkedtek.

A testvérpár így nyilatkozott a szerződés aláírását követően:

Stieber Zoltán:

“Nagyon örülök, hogy sikerült aláírnom Újpestre, nagyjából 15 év után kerültem újra a klub kötelékébe. Külön boldoggá tesz, hogy az öcsémmel egy csapatban tudok remélhetőleg minél többet játszani majd. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot mind a pályán, mind azon kívül.”

Stieber András:

“Én is nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem Újpestre. 2 évet töltöttem itt mielőtt kiigazoltam Angliába. Mindkettőnk nagy álma volt, hogy egyszer egy klubban játszhassunk, talán utoljára gyerekkorunkban jött ez össze, de felnőtt szinten most először adatik erre lehetőség.”

A Csakfoci.hu egy korábbi beszámolójában emlékeztetett, hogy a klub a nyári átigazolási szezonban eddig csupán egy játékos érkezését jelentette be Nikola Mitrovic személyében, aki az előző idényben szintén a ZTE FC-nél játszott.

(Fotó: Újpest FC)

, , , ,