Címke: országgyűlési képviselő

4
dec

Korrekt – Hajdu László és Varju László

Csődközelben az önkormányzatok? Két éven belül csődbe mehet az újpesti és a rákospalotai önkormányzat is, ha érvényben maradnak az önkormányzatokat sújtó intézkedések- mondta el Korrekt című műsorunkban Hajdu László Újpest-Rákospalota országgyűlési képviselője. A műsor másik vendége Varju László, Újpest-Angyalföld országgyűlési képviselője volt, ő arról beszélt, hogy miként számolja fel a kormány a teljes önkormányzati rendszert.
23
Júl

ÚKTV – Körkép – Varju László: félmillió új munkanélküli

Magyarországon legalább 500 ezer ember vált munkanélkülivé a pandémia gazdasági hatásainak következtében- jelentette ki Varju László Korrekt című műsorunkban. Újpest - Angyalföld országgyűlési képviselője elmondta azt is, hogy a költségvetésből kikerült az a 200 milliárd forintos összeg is, amit eredetileg az önkormányzatok támogatására fordíthattak volna.
22
Júl

Korrekt – Varju László

Mi lesz az újpesti kórházzal? Tényleg több pénzt kapnak az önkormányzatok jövőre? Győzött-e Orbán Viktor Brüsszelben? Politikai bunkósbot, vagy a kormány számára kényelmetlen európai elvárás a jogállamiság? Hány munkanélküli van valójában Magyarországon? A Korrekt vendége Varju László, Újpest- Angyalföld egyéni országgyűlési képviselője volt.