Címke: Varju László Dk

9
máj

Körkép – Lebonthatják az istvántelki vonatállomás felüljáróját (videó)

Hiába tesznek meg mindent a XV. és a IV. kerület országgyűlési képviselői a híd megmentéséért, úgy tűnik, az állam nem veszi komolyan, mekkora nehézséget okozhat az átjáró hiánya.
22
jan

Körkép – Varju László: az önkormányzatokat segíteni és nem kivéreztetni kell! (videó)

A kormány intézkedései gyakorlatilag ellehetetlenítik az önkormányzatok, köztük Újpest működését is – mondja Varju László Újpest-Angyalföld országgyűlési képviselője. A költségvetési bizottság elnöke elmondta, mit jelentenek az elvonások a gyakorlatban és milyen megoldásokra volna lehetőség.
4
dec

Korrekt – Hajdu László és Varju László

Csődközelben az önkormányzatok? Két éven belül csődbe mehet az újpesti és a rákospalotai önkormányzat is, ha érvényben maradnak az önkormányzatokat sújtó intézkedések- mondta el Korrekt című műsorunkban Hajdu László Újpest-Rákospalota országgyűlési képviselője. A műsor másik vendége Varju László, Újpest-Angyalföld országgyűlési képviselője volt, ő arról beszélt, hogy miként számolja fel a kormány a teljes önkormányzati rendszert.
27
nov

Körkép – Mi lesz a felüljáró sorsa?

Végleges lezárásra ítélték az újpesti Elem utcát és a Rákospalotai Dugonics utcát összekötő, istvántelki felüljárót. A döntés ezreket érint, a határozat ellen mindkét kerület vezetése tiltakozik.
2
okt

Nyoma veszett az újpesti brókerügyben érintett cég szerződésének

Hirtelen nevet, székhelyet és ügyvezetőt váltott az újpesti brókerügy főszereplője, amelynek egy év alatt 133 millió forintot fizethetett ki jogalap nélkül a korábbi városvezetés. A cég szerződése tavaly ősszel valahogy elveszett a Városházán.
1
okt

Körkép – 133 millió forint nyomában

Hirtelen nevet, székhelyet és ügyvezetőt váltott az újpesti brókerügy főszereplője, amelynek egy év alatt 133 millió forintot fizethetett ki jogalap nélkül a korábbi városvezetés. Hogy így volt-e, nem tudni, mert a cég szerződése tavaly ősszel valahogy elveszett a Városházán. Most előkerült.
18
szept

Korrekt – Varju László

Miért baj az, ha plusz 20 milliárdot kap az MTVA? Leszámolnak a Klubrádióval, vagy csupán betartatják a törvényeket? Ki győzött a Hajógyári-szigetért vívott csatában? Hogyan lesz „interaktív” egy online pártrendezvény? Hogyan fér fel egy listára az összes ellenzéki párt úgy, hogy az arcuk is megmarad? A Korrekt vendége Varju László, Újpest-Angyalföld országgyűlési képviselője volt.
7
febr

Körkép – Egyházi – önkormányzati találkozó

...