Elismerés Újpest diáksportolóinak

  •  
  •  
  •  
A járványhelyzetre való tekintettel ünnepi külsőségek és közönség nélkül adták át június 2-án az Újpest Kiváló Diáksportolója Díjakat a Városházán. A díjazottak:

Kajtor Enikő aerobikos, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium 11. a osztályos tanulója, az Újpest Sport Club sportolója.

Kopfer Anna karatés, az Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola 7. b osztályos tanulója, az Újpesti Torna Egylet sportolója.

Krizsanovszki Lili Nóra műkorcsolyázó, az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola 8. a osztályos tanulója, a Sebestyén Korcsolya SE sportolója.

Megyeri Mihály labdarúgó (speciális sportoló), a Budapest III. Kerületi Csalogány Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, kollégium és Gyermekotthon 11. c osztályos tanulója, a Csalogány Diáksport Egyesület sportolója.

Sudár Norbert úszó, az Újpesti Karinthy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 4. a osztályos tanulója, a Bohóchal sportolója.

A kiírás értelmében az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Kiemelkedő sportteljesítményével dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának, magatartásával, tanulmányi és sportteljesítményével jelentős mértékben példát mutat diáktársainak.  

 

, , ,