•  
  •  
  •  

Jótékonysági koncertet rendez február 2-án 18 órakor az UP Rendezvénytérben a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A magyar beatzene hőskorát megidéző est teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítja az alapítvány.

A Rex Állatszigeten hamarosan megépülő Felelős Állattartás Háza oktatóközpont célja az állatvédelmi szemléletformálás. A Házban interaktív programok, élményalapú foglalkozások segítségével nyílik majd lehetősége a fiatalabb generációknak, hogy megismerkedjenek a felelős állattartás alapjaival, valamint fontos tudással gazdagodhassanak a Magyarországon élő állatfajokat illetően. A beruházás megvalósítása azonban elképzelhetetlen társadalmi összefogás nélkül.

A magyar beatzene hőskora címmel meghirdetett koncert közönsége a belépőjegyek árával támogathatja az oktatóközpont befejezését. Az est során Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a hazai könnyűzene ’60-as, ’70-es és ’80-as éveit idézi pódium műsorában. Elhangzanak élőben a legismertebb Illés, Fonográf, Tolcsvay és Bojtorján dalok, a közönség által a mai napig kedvelt retró slágerek, egy részük az eredeti zenei alapok felhasználásával.

A műsorban közreműködik Schaffer Edina, a Neoton Família korábbi háttérénekese, jelenleg az Új Bojtorján együttes tagja, aki a koncerten hegedűn, mandolinon, gitáron játszik és énekel, valamint Zboray Miklós, Vincze Lilla zenekarának tagja, aki tizenkét húros gitárral lép színpadra. Az előadást színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva a műsorban elhangzó daloknak.

Jegyvásárlás és további információk a jegy.hu oldalán.

ÚN

, , ,