•  
  •  
  •  

Az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválon a résztvevők választhatnak 2 vagy 3 kilométeres futó, 8,6 kilométeres kerékpáros vagy 2 kilométeres kutyás futó távok közül az önkormányzat sportosztálya által szervezett programon.

A kutyás futás kivételével minden résztvevő a nevezéskor emblémázott pólót, a célnál pedig frissítőt kap.

Az elért helyezésért díjak nem járnak, azonban minden résztvevő szelvénye sorsoláson vesz részt az eseményt követően, amelyen tárgynyereményeket és fődíjként MTB kerékpárt sorsolnak ki.

Azok az óvodák és iskolák, amelyek a teljes létszámukhoz viszonyított legnagyobb arányban neveznek gyerekeket sportszervásárlási támogatásban részesülnek.

Időpont: 2020. szeptember 26. 8.30-14.00 óráig.

A program:

Aerobic Simon Szimonettával: 8.30 órakor

Mini futás: *8.45 órától 9.30 óráig

Aerobic Simon Szimonettával: 9.45 órakor

Maxi futás: *10.00 órától 10.30 óráig

Kerékpározás: *11.15 órakor és 11.45 órakor

Kutyás futás: 13.00 órakor

*A járványhelyzetre való tekintettel a versenyszámok indítása az előzetesen benevezettek létszámától függően szakaszosan történik, melyről az előzetes nevezés lezárását követően elektronikus úton tájékoztatják az intézményeken keresztül nevezetteket. Az egyéni nevezők bármelyik rajtot választhatják.

 

Helyszín: a Farkas-erdő és környéke

Rajt: az Óceánárok utcában, a Szilas Multisport Bázis előtti útszakaszon, cél a Farkaserdő utcában, a Babits Mihály Gimnázium melletti útszakaszon.

Egyéni indulók szeptember 14. és 18. között nevezhetnek az önkormányzatnál, valamint a verseny napján, a helyszínen 8 órától az adott versenyszám indításáig.

Az esemény a Facebookon>>

A kutyás futásra a Rex Kutyaotthon Alapítványnál lehet nevezni.

Minden információ megtalálható: http://ujpest.hu/futofesztival

 

, , , , ,