Címke: Balogh Zoltán.

5
márc

Korrekt – Balogh Zoltán (videó)

Nemcsak az új egészségügyi jogviszony megalkotásából hagyták ki, de a bevezetés előkészítésébe is csak az utolsó pillanatban vonták be a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarát - mondta el a szervezet elnöke a Korrektben. Balogh Zoltán szerint közel sem tekinthető sikernek, hogy az ágazatban dolgozók 96 százaléka végül aláírta új szerződését, mert a távozó több ezer szakember nagyon komoly működési zavarokat idézhet elő. Az arányokat érzékeltetve rámutatott: négy-ötször annyian hagyják most el az egészségügyi rendszert, mint ahányan például az újpesti Károlyi kórházban dolgoznak.
11
dec

Korrekt – Balogh Zoltán

Hogyan lesz az ápolóknak adott 20 százalékos béremelésből 16 százalék? Hogyan kaphatja meg a tavasszal megfertőződött egészségügyi dolgozó ősszel a megígért 100 százalékos fizetést? Hányan dőltek ki a vírus elleni küzdelem frontvonalából? Meddig lehet bírni a 12 órás műszakokat maszkban, kesztyűben, sokszor haldoklók közt? A Korrekt vendége Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke volt.
8
dec

Egymás ellen hangolja a béremelés az ápolókat és az orvosokat

Túl szélesre hagyták nyílni a bérollót.
16
okt

Korrekt – Balogh Zoltán

A szakdolgozók fele az új egészségügyi törvény miatt kihátrálna az állami egészségügyből, sokan pedig teljesen el is hagynák a pályát- ismertette egy 30 ezres körben elvégzett felmérés eredményét Balogh Zoltán, a szakdolgozói kamara elnöke Korrekt című műsorunkban.
7
máj

Mozaik – Balogh Zoltán – Május 12-én tartjuk az Ápolók Nemzetközi Napját

Többszáz egészségügyi dolgozó fertőződött meg koronavírussal a betegek ellátása során, bár a munkafeltételeik egyre optimálisabbak. Azaz egyre több és egyre jobb minőségű védőfelszerelést kapnak. Problémát leginkább a "végeken", azaz az alapellátásban dolgozóknál lát a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Balogh Zoltán.