Címke: Díj

23
ápr

Hétköznapi hőseinket ünnepeltük – Átadták az Újpest közbiztonságáért elismerő címeket

Negyedik alkalommal találtak gazdára az Újpest közbiztonságáért elismerő címek, melyeket a városunkért kiemelkedő munkát végző rendőrök, tűzoltók és mentősök kaphatnak meg.
28
márc

Rangos díj az Újpesti Önkormányzati Bölcsődéknek

Kiemelkedő országos elismerésben részesült az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye, amely megkapta a 2023 klasszikus bölcsődéje címet.
27
febr

Átadták az UTE egykori elnökéről elnevezett Szűcs János-díjat

Első alkalommal adták át az UTE egykori elnökéről elnevezett Szűcs János-díjat. A kitüntetést az egyesület legjobb utánpótláskorú labdarúgója, a 13 éves Sztojka Márk és Laszip Gábor sporttörténész vehették át. A tavaly decemberben elhunyt Ladányi János szociológus posztumusz kitüntetésben részesült.
29
jan

Február 20-ig várják a jelöléseket a dr. Kardos Andor Újpest Jövője Díjra

Idén is átadásra kerül a dr. Kardos Andor Újpest Jövője Díj, mellyel az önkormányzat azokat a szakembereket ismeri el, akik példamutató munkájukkal nap mint nap hozzájárulnak az újpesti bölcsődei ellátás színvonalának fejlesztéséhez. A díjra február 20-ig várják a felterjesztéseket a lakosság részéről.
19
nov

Mozaik – Fábián Gábor Józsefné – Újpesti Szociális Munkáért Díj

Minden egyes kisgyermeket ismer az általa irányított bölcsődében, sőt, figyelemmel kíséri a fejlődésüket is. Vezetőként csak az hiányzik neki, hogy még több időt tölthessen velük. Fábián Gábor Józsefnét, a Leiningen Bölcsőde vezetőjét a Szociális Munka napja alkalmából Újpest Szociális Munkáért Díjjal tüntette ki az önkormányzat.