Címke: zöldhulladék

14
febr

Márciusban ismét 63 ezer darab zöldhulladék-gyűjtő zsákot oszt szét Újpest Önkormányzata

Az elmúlt években mindig népszerű volt az önkormányzat őszi FKF-es zöldhulladék-gyűjtő zsák osztása. Az akciót – melynek célja a helyes zöldhulladék gyűjtésre ösztönzés – idén tavasszal is meghirdetik.
3
nov

Rekordszámú érdeklődés a zöldhulladékgyűjtő zsákok után

Idén két hét alatt 63 800 darab zöldhulladékgyűjtő zsákot osztott ki az önkormányzat a kertes ház tulajdonosoknak és a társasházkezelőknek.
18
nov

Újpest bezsákolja az őszt

Idén is FKF-es zsákok kiosztásával segíti Újpest a zöldhulladék kulturált összegyűjtését és elszállítását.
8
nov

Körkép – November 15-től vehetik át a lombgyűjtő zsákokat (videó)

November 15-étől 19-ig vehetik át az újpestiek a városgondnokságon azokat a lombgyűjtő zsákokat, amelyeket az FKF-s autók el is visznek. A másképp, azaz szabálytalanul kirakott zöldhulladékot a kerület kénytelen elszállíttatni, tavaly ez 50 milliójába fájt. Lombgyűjtő zsák egyébként a boltokban is kapható.
24
okt

Volt, nincs – ismét van

Itt az ősz, ezzel a zöldhulladék szezonja is. S mert nem mindenki tud vagy akar komposztálni, s mert a levágott, lemetszett száraz gallyakat,...
23
szept

Tegyük tisztába – Újpestet

Vagy legalább tisztábbá; mert most nem az. Úgy tűnik, az itt élő polgárok egy része nincs igazán tudatában annak, hogy e témában milyen kötelességek hárulnak rá. Ezt a kérdést járjuk most körül Kövér Edittel, az Újpesti Városgondnokság Kft. zöldterület-gazdálkodási műszaki ellenőrével.
16
szept

Körkép – Önnek levele érkezett…. (videó)

A zöldhulladékot csak a biológiailag lebomló zsákban, az ágakat pedig egyméteres kötegekben tegyük ki az utcára, különben nem viszi el az FKF – kéri ismét az Újpesti Városgondnokság. A szabálytalanul kihelyezett zöldhulladékot ugyanis az önkormányzati cégnek kell elszállítania, ez pedig nagyon sok pénzébe kerül Újpestnek.
19
máj

Zöldhulladék-gyűjtés: mit és mit ne?

Így gyűjtsük a zöldhulladékot.
21
márc

Így kell helyesen gyűjteni a zöldhulladékot

Az Újpesti Városgondnokság videóval illusztrálta a kívánatos módszert.
17
márc

Nekünk kell megvenni a zöldhulladék-gyűjtő zsákot!

Rendszeresen félreértést okoz, hogy még mindig tartja magát az a tévhit, hogy ezt a zsákot biztosítják. Nekünk magunknak kell megvásárolni, de szerencsére ezt rengeteg helyen megtehetjük.