•  
  •  
  •  

 

A kedves kutyusok és cicák csakis arra várnak, hogy örökbe fogadják őket. A válogatott szőrös kedvencek társaságában a magányos szívek is szeretettel telnek meg az ünnepek idejére is, és még tovább.

Dr. Király Péter, a Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója elmondta: cél, hogy a menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

fotó: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Karácsonykor az egyedül élő emberek sokszor bezárkóznak és ilyenkor felerősödhetnek a lelki problémák, a magányból fakadó rosszkedvűség. A négylábú kedvencek azonban sokaknak jelenthetnek gyógyírt az ünnepek alatt és azok elmúltával is. A korábbi évek tapasztalatai alapján bátran mondhatjuk, hogy az így örökbefogadott állatok teljes jogú, boldog családtagként éltek tovább szeretetben, megédesítve a gazdi mindennapjait.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány menhelyén élő cicák és kutyák közül kiválasztották azokat, akik mind remek társai lehetnek az új gazdinak, hiszen barátságosak és jól tudnak alkalmazkodni az új környezethez.

A választható kutyák (Folti, Müzli, Tako, Brody, Zsemle, Groot, Hugó) és macskák (Luma, Mandula, Olivér, Kormika, Dagi, Lajos) képekkel, leírásokkal itt találhatók: https://rex.hu/hu/orokbefogadas/szeretetfutar/

Dr. Király Péter hangsúlyozta, készséggel állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális négylábú társat.

ÚN

, , , , , , ,