Rendben zajlik az oltás az Újpesti Szakrendelőben

  •  
  •  
  •  

Rendben és sikeresen zajlott szombaton a védőoltások beadása az Újpesti Szakrendelőben, összesen 612 újpesti kapta meg a vakcinát, akiket háziorvosuk utalt be a tegnapi napra – közölte Déri Tibor a szakrendelőben megnyitott oltópontok működése kapcsán.

“Külön öröm, hogy szinte mindenki megkapta a vakcinát, akinek a neve szerepelt a Kormányhivatal által megküldött listában”

– emelte ki az Újpest Médiának a polgármester, hozzátéve:

az Újpesti Szakrendelő 35 orvosának és asszisztensének lelkiismeretes és pontos munkájára volt szükség, hogy az oltási folyamat zavartalanul menjen végbe.

 

A szakemberek reggel 8 órától voltak szolgálatban az oltópontokon. Rajtuk kívül az Újpesti Vagyonőr Kft. és az önkormányzati rendészet munkatársai egész nap segítették a sorban állókat, valamint az oltásra várakozókat. Ezen felül szükség volt a háziorvosokra is, akiknek nagyon rövid idő alatt kellett reagálni és az oltakozókat az oltóhelyre irányítani.

Déri Tibor mindenkinek megköszönte a helytállást és felhívta a figyelmet arra, hogy a munka a húsvéti ünnep alatt sem szünetel: vasárnap reggel 8-tól ugyanúgy folytatódik a vakcinák beadása.

Mint emlékezetes, az önkormányzat már jóval korábban készen állt arra, hogy a szakrendelőben is megkezdjék az oltási munkát, ám ehhez a kormányzattól nem kaptak időben oltóanyagot:

Az Újpesti Szakrendelő a kormány helyett is készen állt az oltásra

, , , , , , , , , ,