Tisza Tibor: Tuti, hogy bent marad az Újpest

  •  
  •  
  •  

A korábbi Loki és újpesti kö­zönség­ked­venc, Tisza Tibor bár az aktív futballal felhagyott, pár korábbi DVSC-s csapattársával még mindig rúgja a bőrt a megye I-ben. Mára már csak szórakozás a futball Tibor számára.

Tisza Tibor az NB1.hu-nak elmondta, hogy nagy örömére sikerült megalapítania a Tisza Talent Managementet, ahol a fiatal tehetségeknek segíti a fejlődését. Vállalkozóként próbál helytállni és mellette egy új vonalon, műsorvezetőként is feltűnik, ahol barátjával, Dombi Tiborral karöltve alkotnak egy párost.

– Volt megkeresés NB I-es és NB II-es csapatoktól is, hogy esetleg folytassam a pályafutásomat, de, bár bírtam volna a megterhelést, már nem éreztem magamban a lelki erőt – mondta Tisza. Tibor inkább régi álmát váltotta valóra, létrehozott egy tehetségeket gondozó szervezetet, ahol fúzióban dolgoznak a hajdúsági sportegyesületekkel.

Tisza Tibor

– Azt gondolom, hogy a honi labdarúgás csak profitálhat a TTM-nek a működéséből. Bevallom ez is volt a célunk. Szolgáljuk az ország labdarúgását. A gyerekek harminc százaléka, akik hozzánk járnak, nem is debreceni.

Tisza Tibor korábbi csapatáról, az Újpestről is szót ejtett.

– A lilák az utóbbi években leginkább a főnixmadárhoz hasonlítanak. Mindig valahogy – és ezt csak ők tudhatják miként – a poraikból élednek fel, és csinálnak egy jó véghajrát. Feltűnnek új és újabb tehetségek, vagy olyan külföldi játékosok, akik elkapják a fonalat és felemelik a klubot. Ezt látva és a korábbi szezonokat figyelve, nem nagyon féltem őket. Tuti, hogy jövőre is az NBI-ben focizhatnak Simonék.

Gergely Gábor

, , , , ,