Címke: jégkorong

28
febr

Eltört az állkapcsa Kiss Dániel újpesti jégkorongozónak

Az Erste Ligában szereplő UTE jégkorongcsapata február 25-én vasárnap 4-3-as győzelmet aratott a DVTK Jegesmedvék ellen. Az újpestiek válogatott hátvédje, Kiss Dániel azonban súlyos szájsérülést szenvedett a mérkőzésen, melynek következtében eltört az állkapcsa.
13
márc

Hatvanéves Ancsin, a legenda

Hatvanéves lett, és korábban mindig arra gondolt, milyen öreg egy, a hatodik ikszét taposó ember. Ancsin János ugyan a napokban ünnepelhette...
24
nov

„A csapategységben rejlik az erőnk”

A bajnokság negyedénél általános meglepetésre az Újpesti TE vezeti a jégkorong Erste Liga tabelláját. Van hová fejlődni, de már...
27
okt

Elköszönt a legenda

Mindent köszönünk, Siki, sok sikert civilben is!
29
jún

Újpesti Sport – Ancsin János (videó)

Az elmúlt évek alatt az UTE jégkorong szakosztályában az utánpótlás nevelése központi kérdés volt. Elvégzett munkájuk elismerése, hogy a jövőben akadémiai keretek között folytathatják a képzést. Ancsin János szakmai igazgató a vendégünk.
25
máj

Folytassa, kapitány!

Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését jégkorongcsapatunk egyik húzóembere, Benk András. Ez lesz a hatodik idénye Újpesten.
30
jan

Súlyos büntetést kapott az újpesti jégkorongozó

14 mérkőzést kell kihagynia Szabad Kevinnek, miután elgázolta a vonalbírót a derbin.
12
jan

Újpesti Sport – Rajna Miklós (videó)

Rajna Miklós jégkorongozó volt az Újpesti Sport vendége. A válogatott játékos néhány hete érkezett az UTE hokicsapatához. Az adásból egyebek mellett kiderül az, hogy mit és hogyan lát egy kapus a lövésből? Ilyen és hasonló érdekességek Gergely Gábor műsorában.
19
aug

Minden harmadik újpesti hokis koronavírusos

Nagyobb a baj, mint amekkorának eddig látszott, az egész csapat karanténba vonul.
16
aug

Koronavírus az újpesti hokisoknál, elmaradnak a meccsek és edzések

Koronavírussal fertőződött meg az egyik újpesti jégkorong játékos, a csarnokot lezárták, minden mérkőzés és edzés elmarad.