Címke: ÚFC

25
nov

Körkép – Versenyben a prosztatával (videó)

Évente másfél ezer férfi hal meg prosztatabetegségek miatt Magyarországon, pedig a baj a szűréssel megelőzhető lenne. Erre hívták fel a figyelmet az ÚFC - Debrecen meccs előtt is, ahol egy egyszerű vizsgálattal tesztelték is a szurkolókat.
8
jún

Újpesti Sport – Véber György (videó)

Az Újpesti Sport vendége a lila-fehér labdarúgócsapat egykori válogatott játékosa. Véber György a közelgő Európa-bajnokságról, a magyarok esélyeiről is beszél.
6
ápr

Újpesti Sport – Mundi Viktor (videó)

Az Újpesti Sport műsorában Mundi Viktor vezetőedzővel beszélgettünk az Újpest FC második, mondhatni utánpótlás labdarúgó csapatáról. A fiatal gárda egyre acélosabb, a játékosok közül többen is jó eséllyel bírnak, hogy rövidesen NB I-es futballisták legyenek.
2
márc

Újpesti Sport – Kabát Péter (videó)

Egy labdarúgó ikon volt az Újpesti Sport vendége. Kabát Péter, aki ma az Újpest FC-nél munkálkodik, elárulta, a lila-fehérek csapatában igazi otthonra lelt.
9
febr

Újpesti Sport – Szabados Ádám (videó)

Szabados Ádám, az Újpest FC freestyler játékosa volt az Újpesti Sport vendége. Megismerkedhettünk a sportággal, amely többek között a játékosságot ötvözi a zsonglőröket is megszégyenítő ügyességgel.
4
dec

Körkép – Dedikált labdákkal érkeztek sportolóink

Csomagokkal és dedikált labdákkal érkeztek újpesti sportolók az Ajándékgyárba. A meglepetések mellett talán még szebbé teszi az ünnepet az is, hogy mindez az ÚFC és UVSE összefogásával történt.
4
dec

Körkép – Angyalnak álltak az újpesti legendák

Az egykori újpesti focisták: Herédi Attila, Szlezák Zoltán és Véber György a FociRetro-val közösen óvodásoknak szállított adományokat.
24
nov

Újpesti Sport – Vincze Balázs és Berta Csaba

Egy célért a pályán és a medencében “jelszóval” együttműködési megállapodást kötöttek egymással a labdarúgók és a vízipólósok. Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Vincze Balázs, az UVSE szakmai igazgatója volt az Újpesti Sport vendége.
18
nov

Újpesti Sport – Csongvai Áron

Az Újpest FC tehetséges labdarúgója, Csongvai Áron arról beszélt az Újpesti Sport adásában, hogy nem lehetetlen fiatalon bekerülni a nagy csapatba, és ott - akár hosszú időre is - gyökeret verni.
13
okt

Újpesti Sport – Kiss Fanni

Veretlen a másodosztályban az ÚFC női labdarúgócsapata. Eddig hat meccsből hatot nyertek, így komoly esély van arra, hogy felkerüljenek az első osztályba. Az Újpesti sport vendége Kiss Fanni csapatkapitány.