Címke: ÚFC

2
Már

Újpesti Sport – Kabát Péter (videó)

Egy labdarúgó ikon volt az Újpesti Sport vendége. Kabát Péter, aki ma az Újpest FC-nél munkálkodik, elárulta, a lila-fehérek csapatában igazi otthonra lelt.
9
feb

Újpesti Sport – Szabados Ádám (videó)

Szabados Ádám, az Újpest FC freestyler játékosa volt az Újpesti Sport vendége. Megismerkedhettünk a sportággal, amely többek között a játékosságot ötvözi a zsonglőröket is megszégyenítő ügyességgel.
4
dec

Körkép – Dedikált labdákkal érkeztek sportolóink

Csomagokkal és dedikált labdákkal érkeztek újpesti sportolók az Ajándékgyárba. A meglepetések mellett talán még szebbé teszi az ünnepet az is, hogy mindez az ÚFC és UVSE összefogásával történt.
4
dec

Körkép – Angyalnak álltak az újpesti legendák

Az egykori újpesti focisták: Herédi Attila, Szlezák Zoltán és Véber György a FociRetro-val közösen óvodásoknak szállított adományokat.
24
nov

Újpesti Sport – Vincze Balázs és Berta Csaba

Egy célért a pályán és a medencében “jelszóval” együttműködési megállapodást kötöttek egymással a labdarúgók és a vízipólósok. Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Vincze Balázs, az UVSE szakmai igazgatója volt az Újpesti Sport vendége.
18
nov

Újpesti Sport – Csongvai Áron

Az Újpest FC tehetséges labdarúgója, Csongvai Áron arról beszélt az Újpesti Sport adásában, hogy nem lehetetlen fiatalon bekerülni a nagy csapatba, és ott - akár hosszú időre is - gyökeret verni.
13
okt

Újpesti Sport – Kiss Fanni

Veretlen a másodosztályban az ÚFC női labdarúgócsapata. Eddig hat meccsből hatot nyertek, így komoly esély van arra, hogy felkerüljenek az első osztályba. Az Újpesti sport vendége Kiss Fanni csapatkapitány.
22
Sze

Újpesti Sport – Banai Dávid

Hétről hétre jó teljesítményt nyújt az Újpest FC kapusa, Banai Dávid a mérkőzéseken. Nem is lehet más a cél csak, hogy válogatott legyen. A Honvéd elleni bajnoki előtt beszélgettünk vele az esélyekről és a csapat alakulásáról.
4
aug

Indul a bérletértékesítés az új szezonra!

Már az Újpest FC is ÚjpestKártya-elfogadó hely lett, 10% kedvezmény jár éves bérlet vásárlásakor.
21
Júl

Afrikai nemzetek kupája-győztes csatárt igazolt az Újpest

Az Újpest FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Junior Tallót.