Címke: Vincze Balázs

9
szept

Kapás Boglárka és Szűts István lett Újpest Díszpolgára

Újpest legrangosabb kitüntetéseit vehették át az arra méltó személyiségek a díszpolgári avató ünnepségen a Városházán, augusztus 26-án.
19
máj

A magyar vízilabda ikonjára emlékeznek

Második alkalommal rendezi meg a Benedek Tibor Emléktornát az UVSE május 20-22. között a Margitszigeten.
23
márc

Újpesti Sport – Vincze Balázs (videó)

Az Újpesti Sport vendége Vincze Balázs, az UVSE vízilabdázóink vezetőedzője volt, akinek csapata megnyerte a Komjáti Kupát. Az U23-as gárda győzelméről beszélgettünk a szakemberrel.
24
nov

Újpesti Sport – Vincze Balázs és Berta Csaba

Egy célért a pályán és a medencében “jelszóval” együttműködési megállapodást kötöttek egymással a labdarúgók és a vízipólósok. Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Vincze Balázs, az UVSE szakmai igazgatója volt az Újpesti Sport vendége.
6
okt

Újpesti Sport – Vincze Balázs

Jelenleg első helyen áll a férfi vízilabda-bajnokságban az UVSE férfi vízilabdacsapata! Vincze Balázs szakmai igazgató bízott a jó szereplésben, de ilyen nagyot még ő sem mert álmodni. Az Újpesti Sport vendége Vincze Balázs, a klub szakmai igazgatója.
21
júl

ÚKTV – Körkép – Edzés az UVSE-nél

Sajtónyilvános edzést tartottak az UVSE vízilabdásai, ahol Vincze Balázs vezetőedző adott interjút stábunknak. Vincze Balázst még Benedek Tibor kérte fel arra, hogy vegye át tőle a stafétabotot és irányítsa az egyesület szakmai munkáját.