Címke: úszás

25
Már

Újabb kvóta Kapás Boglárkának

Az Újpesti TE versenyzője 200 pillangón nyert a most zajló országos bajnokságon, és az olimpiai A-szintet is megúszta közben.
3
feb

Gyász: meghalt Vermes Albán

Fájdalmasan korán, 63 évesen távozott az Újpesti Dózsa egykori legendás mellúszója.
10
dec

Autoimmun pajzsmirigybetegséggel küzd Kapás Boglárka

Az újpesti úszó nem tudott indulni a 200 pillangó döntőjén, mert rosszul lett.
15
nov

Egy ötödik és egy nyolcadik helyet hozott Kapás Boglárka a Nemzetközi Úszóligában

A Kapás Boglárkát, Telegdy Ádámot és Késely Ajnát is foglalkoztató NY Breakers a negyedik lett, így sajnos nem lesz ott a jövő heti fináléban.
27
okt

Virth Balázs: Bogit biztosan nem viseli meg a buborékolás

Kemény, két hét edzőtábor után a margitszigeti „buborékba” költözött az UTE világbajnok úszója. Kapás Boglárka – mert kötelező vírustesztjei rendben voltak– már a New York Breakers csapatát erősíti az Európai Úszóliga (ISL) versenysorozatában.
25
jún

Mozaik – Mattesz Csilla és Deli Gábor – Fejlesztés vízben és szárazföldön

Újpesten mindkettőre van lehetőség nyári tábor keretein belül is. De vajon milyen problémákon segít a hidroterápia, más néven vízi gyógytorna, vagy a TSMT, azaz a tervezett szenzomotoros tréning? Mattesz Csilla víziterapeuta és Deli Gábor, a Bóbita Okosda vezetője a Mozaik vendége.
23
ápr

Újpesti Sport – Hétfőtől újra edz Kapás Boglárka

...
1
ápr

Güttler: áprilisban biztos nem edzünk

A Thaiföldön edzőtáborozott küldöttség egyik edzőjét, az olimpiai ezüstérmes mellúszót már kétszer is ellenőrizték hazaérkezése óta. Güttler Károly mindkétszer negatív mintát adott, mégis harmadjára is tesztelték a napokban.
25
Már

“Ezt a formát jövőre is fogjuk tudni hozni” – Ígérte Kapás Bogi edzője

Ahogy arról beszámoltunk, az idei tokiói olimpiát a koronavírus-járvány miatt 2021-ra halasztják, amit természetesen a magyar sportolókat...
21
feb

Kapás Bogi moziba sem mehet

Kapás Boglárka melegebb éghajlaton készült az idei szezonra, közelebbről a tokiói olimpiára. Már túl van egy thaiföldi edzőtáborozáson, ahol edzője, Virth Balázs természetesen már az ötkarikás játékok „szemüvegén” keresztül figyelte a világbajnok munkáját.