Címke: gasztronómia

8
aug

Vendégváró falatkák kerti partira

A meleg nyári napokon az üdítő, hűvösebb hőmérsékletű ételek a legalkalmasabbak a vendégek számára. Lettner Annamária tippjei.
5
júl

Egyedülálló lakáséttermet nyitott Újpesten egy fiatal pár a karantén után

Ételműhely.
19
jún

Nyári saláták

A salátákat legtöbb esetben nyersen fogyasztjuk, és így a legegészségesebb, mert élő enzimeket tartalmaznak.
19
máj

Köretek változatosan

A megszokott tészta- vagy gabonaköreteket változatossá tehetjük, ha zöldségeket teszünk hozzájuk. Lettner Annamária tippjei.
12
máj

Vitaminfeltöltés tavaszi ízekkel

A tavasz kínálta friss zöldségekkel, gyümölcsökkel feltölthetjük a vitaminraktárainkat. Lettner Annamária tippjei.
13
ápr

Húsvéti finomságok

A húsvéti hangulatot idézik az ételek is, ha egy kicsit ötletesek vagyunk.
12
ápr

Sütemények az ünnepre

Bár idén locsolókat nem fogadhatunk, a húsvéti asztalra a család számára is készíthetünk finomságokat.
8
márc

Mézesen, egészségesen

Mi mindenre jó a méz, és miért érdemes egész évben fogyasztanunk?
8
febr

Farsangi kavalkád

A farsang a színekről, a különleges formákról szól. Az ételekben is jelen lehetnek a színes zöldségek, gyümölcsök, vagy az ezekből készült italokban. Farsangi formákat alkalmazhatunk az étel készítésénél vagy a tálalásnál.
17
jan

Csicseriborsós ételek

A csicseriborsó az arab világban mindennapos élelem. Lehet feltét, köret, önálló étel, salátaalap vagy kenyérkrém.