Címke: Őszi Fény Integrált Gondozási Központ

14
dec

Generációs párbeszéd

A minden évben megrendezésre kerülő pályaorientációs nap keretében az Újpesti Bajza József Általános Iskola diákjai az Őszi Fény Integrált Gondozási Központba látogattak el.
8
okt

Nem csak szép, hasznos is!

Tavaly 75 intézményben helyezett ki az önkormányzat 2x1 méteres magaságyásokat, melyet idén folytatunk további intézményeinkben – mondta el Trippon Norbert alpolgármester.
4
nov

Megoldások helyett kérdőjelek

Áthárított felelősség, munkaerőpiaci bizonytalanságok.
26
nov

Mozaik – Kósa Antalné – Újpest Szociális Munkáért Díj

Jó hír: Az Őszi Fény Integrált Gondozási Központ ellátottjai között se tavasszal, se az őszi második hullám alatt nem terjedt a koronavírus-fertőzés. Sőt, mindössze egy olyan területen dolgozó kollégájuk van, akinek pozitív lett a tesztje. A tesztelések a járvány első hulláma óta átfogóak és rendszeresek, az előírásokat kivétel nélkül betartják - erről is beszélt a Mozaikban Kósa Antalné, a gondozási központ vezetője, akit nemrég Újpest Szociális Munkáért Díjjal tüntetett ki az önkormányzat.
21
júl

Eredményes volt a szigor az Őszi Fényben

A koronavírus-járvány és a kijárási korlátozások mindenkit megviseltek, de a szociális támogatásra szorulókat és a gondozókat különösen. Az Őszi Fény Integrált Gondozási Központ vezetőjével, Kósa Erikával beszélgettünk.