Gigaprodukciót mutat be Curtisszel az InFusion Trió

  •  
  •  
  •  

Szokatlan és formabontó zenei köntösbe csomagolják Curtis dalait, a teljesen rendhagyó és újraértelmezett hangzásvilágú koncert augusztus 26-án, a Városnapokon hallható. Az InFusion Trió vezetője, Farkas Izsák egyedülállóan nagyszabású show-t ígér.

Olyan neves előadók alkotnak majd közös formációt, mint Újpest kedvence, Curtis, Myra Monoka a feltörekvő magyar énekes és dalszerző valamint az egyedülálló hangzásvilágú InFusion Trió. Őket a Heureka Pop Orchestra kíséri majd a Városnapok színpadán. Ez az orchestra olyan kiváló művészekből áll, akik Magyarország legnívósabb szimfonikus zenekaraiban is játszanak, már több popzenei produkciót segítettek hozzá a szimfonikus megszólaláshoz.

A Curtis–InFusion-koncert látványelemeiről pedig a vetítések mellett a Varidance tánctársulat gondoskodik, a 10 éves múltra visszatekintő táncegyüttes a néptánc hagyományos elemeit különböző táncstílusokkal ötvözi és modern, különleges, egyedi stílussá varázsolja.

Farkas Izsák

Farkas Izsák, az InFusion Trió vezetője elmondta az Újpesti Naplónak, hogy Curtisszel az InFusion dobosa, Weisz Nándor ismertette össze a csapatot, hiszen Curtis és Nándi egy másik formációban, a Swing a la Jangoban már zenéltek együtt.

„Teljesen áthangszereltük Curtis négy-öt dalát, ezeket most mutatjuk be először közösen. Körülbelül 100 perces koncertre készülünk, nagyon komoly látványelemekkel.”

A frontember azt is elmondta, az InFusion fennállásának 11 éve során még nem adtak ennyire nagyszabású és összetett koncertet.

Curtis

„Hálásak vagyunk, hogy főzenekarként is bemutatkozhatunk a Városnapokon, noha nem számítunk mainstream együttesnek”

– mondta az InFusion hegedűművész-frontembere. Izsák különleges kulturális utazást ígér péntek estére a Szent István téri színpadon: a saját számok és popdalok mellett népdalfeldolgozások és klasszikus zenei átiratok is felcsendülnek majd.

„Újpestre szinte hazajárunk, rengeteget léptünk fel az utóbbi időkben a városban. Zenéltünk már gyereknapon, sőt, díszpolgári avatón is. Most pedig esélyt kaptunk a nagyszínpadra is. Igyekszünk meghálálni!”

, , , , , , , , ,