Címke: alpolgármester

12
febr

Korrekt – Kőrös Péter, XVIII. kerület alpolgármestere (videó)

Drasztikusan megnőtt a munkanélküliség Budapest 18. kerületében a járvány miatt. A helyi lakosok egy jelentős része ugyanis a Budapest Airportnál dolgozott, amely több hullámban kényszerült elbocsátásokra. A kerületet 6 milliárdos veszteség érte a kormányzati megszorítások miatt.
29
okt

Czigler László alpolgármester koronavírusos

Egyelőre viszonylag enyhék a tünetei.
20
aug

Mozaik – Bedő Kata alpolgármester – Járvány és kultúra Újpesten

Nem maradnak el véglegesen a 2020-as Városnapok koncertjei! A legtöbb sztárfellépő szerződésben vállalta, hogy jövőre bepótolják a fellépést, amelyet a koronavírus miatt volt kénytelen lemondani Újpest önkormányzata. Részletek a Mozaikban Bedő Kata kultúráért, oktatásért, társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős alpolgármestertől.
3
jún

ÚKTV – Körkép – Támogatás egyedülálló szülőknek

Egyedülálló szülőknek nyújt egyszeri támogatást az önkormányzat. A segítségnyújtás feltételeiről Kanász-Nagy Máté népjóléti alpolgármestert kérdeztük.
8
máj

Korrekt – Tüttő Kata

Ki vizsgálja a Pesti úti idősotthont, ha nem a Pest megyei kormányhivatal? Mi a kormány és mi a főváros felelőssége? Milyen mozgástere marad Budapestnek a járvány és a kormány forráselvonásai közepette? Lehet-e Gajda Péter kispesti polgármester a összeférhetetlenséget és vagyonnyilatkozatot vizsgáló bizottság elnöke? Ezekről, és még számos más témáról kérdeztük Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettest.
24
ápr

Korrekt – Kanász-Nagy Máté

Naponta 60-80-an veszítik el a munkahelyüket Újpesten az előzetes adatok szerint. Nekik jogi és anyagi segítséget is tud nyújtani az önkormányzat! Többek között erről is beszélt a Korrektben Kanász-Nagy Máté, Újpest népjóléti alpolgármestere. A teljes interjú itt is megtekinthető.
25
márc

“Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen” – minden házba eljuttatják az életmentő üzenetet

Kikerültek a koronavírus járvánnyal kapcsolatos tájékoztató plakátok az újpesti társasházak bejárataira. A fontos információkat szórólapokon is terjesztik.
6
márc

Körkép – Szemétsziget kialakítása

...
14
febr

Körkép – Újpesti költségvetés

...
7
febr

Körkép – Lakossági fórum

...