Címke: közösségi kert

15
máj

Átadták Újpest negyedik közösségi kertjét

Birtokba vehették a hobbikertészek Újpest legújabb, szám szerint negyedik közösségi kertjét. A káposztásmegyeri Bőröndös sétánynál kialakított városi kiskert társaihoz hasonlóan kiváló lehetőséget biztosít a környékbeliek számára, hogy saját maguknak termesszék költséghatékony módon a zöldségeket, gyümölcsöket, fűszernövényeket.
26
márc

Elkezdődött a negyedik újpesti közösségi kert kivitelezése

Március végén elkezdődött Újpest negyedik közösségi kertjének kivitelezése Káposztásmegyeren a Bőröndös sétánynál és megnyílt a magaságyások művelésére kiírt pályázat is.
17
aug

Közösségi kertek

A szomszéd kertje...?
20
máj

Beton helyett közösségi kertek Újpesten

Újpesten évek óta működnek és egyre szaporodnak a közösségi kertek, hála dr. Trippon Norbert alpolgármester kezdeményezésének és a lakók lelkesedésének.
8
ápr

Megérkeztek a magaságyások Újpest harmadik közösségi kertjébe

A kivitelezés jól halad.
11
márc

Elkezdődött a harmadik közösségi kert építése a Bercsényi utcában

A Zöld Újpest koncepciója mentén már a harmadik közösségi kert építésébe kezdett Újpest Önkormányzata az Újpesti Városgondnokság...
20
máj

Feltörik a betont, hogy újabb közösségi kert épüljön!

A Tavasz-Nyár-Viola utcák által határolt, használaton kívüli sportpályán több mint ezer négyzetméteren bontottuk fel a betont azért, hogy ott egy impozáns közösségi kertet hozzunk létre – mondta el Trippon Norbert alpolgármester.
18
jún

Körkép – Megnyílt Újpest új közösségi kertje (videó)

Megnyílt Újpest új közösségi kertje az Ugró Gyula sor házai közt, a magaságyások kiskertészei már javában ültetik a zöldségeket, virágokat