Címke: baleset

21
máj

Az újpesti hadikikötőben vizsgálják a verőcei hajótragédia roncsát

Tragikus baleset történt szombat éjjel a Dunán: egy buliból hazafelé tartó társaság motorcsónakja egy szállodahajónak ütközött Verőcénél. A balesetet szenvedett motorcsónak roncsát az újpesti hadikikötőbe szállították, a rendőrség ott vizsgálja.
15
ápr

Újpesti rendőrök mentették ki a lángba borult autó sofőrjét

Április 13-án szombaton reggel fél 8 körül villanyoszlopnak ütközött és kigyulladt egy autó a XIII. kerületben, a Váci út és a Forgách utca kereszteződésénél. Varga Brigitta százados és Moravszki Dávid őrmester éberségének köszönhető, hogy nem történt emberéletet követelő tragédia.
12
márc

Otthonában gyógyul a derbin megégett és bőrátültetésen átesett Zétény

Kiengedték a Bethesda gyermekkórházból két hét után azt a 16 éves fiút, aki összeégett a február végi Újpest-Ferencváros meccsen. Zétény a hasán és a nyakán égett meg, és bőrtranszplantációt hajtottak rajta végre. Túl van a varratszedésen, ám még mindig komoly fájdalmai vannak a combjában, ahonnan kimetszették a bőrt, amit átültettek a nyakára.
6
márc

Bőrátültetésre szorul az Újpest-Ferencváros meccsen megégett fiatal drukker

Ezekben a percekben, szerda délelőtt műtik azt a 16 éves fiút, aki megégett a február 25-i Újpest-Ferencváros mérkőzésen, amikor egy pirotechnikai akció során egy parázs véletlenül belepattant a ruhájába. A szerencsétlenül járt fiatalember bőrtranszplantációra szorul.
26
febr

Véletlenül megégett egy fiatal Újpest szurkoló a derbin

Az Újpest megalázó, 5-0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Ferencvárostól a február 25-i derbin, az NB I 22. fordulójában. A lila-fehérek egyik szurkolóját azonban még ennél is nagyobb baj érte, a meccs hevében véletlenül meggyulladt a ruhája.
18
febr

A hat éve tragikusan elhunyt rendőr-járőrre emlékeztek

Hat évvel ezelőtt, 2018. február 15-én szolgálatteljesítés közben, tragikus körülmények között hunyt el Mátyás Balázs Tamás posztumusz törzsőrmester, a IV. Kerületi Rendőrkapitányság járőre. A hős újpesti rendőrre emlékeztek a tragédia évfordulóján.
29
jan

Ismét halálos baleset Újpesten

Hétfő délután 17 óra körül összeütközött egy motorkerékpáros és egy személyautó a Váci úton, a Kemény Zsigmond utcánál. A kiérkezett mentők 45 percig küzdöttek a motoros életéért, de sajnos már nem tudták megmenteni.
27
jan

Segítséget kér a balesetben elhunyt édesapa családja

Közleményt adott ki a hétfői balesetben elhunyt vétlen sofőr nevelt fia. Hujbert Ádám a közösségi médián keresztül kér segítséget.
23
jan

Súlyos tömegbaleset Újpesten: öt jármű karambolozott

Négy személygépkocsi és egy menetrendszerűen közlekedő 20E autóbusz ütközött egymásnak a Rózsa utcában, a Görgey Artúr utcai kereszteződés közelében január 22-én hétfő este. A súlyos és tragikus balesetben egy személy életét vesztette.
10
ápr

Gyász: elhunyt Tamási Ibolya

Isten nyugosztalja!