Címke: közbiztonság

17
máj

Térfigyelő kamerahálózat Újpesten − jelentősen javult a közbiztonság az elmúlt években

Jelentősen javította az újpesti közbiztonságot és számos bűneset elkövetőjét sikerült gyorsan azonosítani és kézre keríteni az elmúlt évek során modernizált és alaposan kibővített térfigyelő kamerarendszernek köszönhetően. 2019 óta 32 új kamerát helyeztek üzembe, így már 112 eszközből álló rendszer gondoskodik a kerületben élők biztonságáról, továbbá a teljes korábbi eszközállományt lecserélték a legmodernebb technológiára.
7
máj

Újpest rendészete, közbiztonsága – 1. rész

Az újpesti közbiztonság, vagyis a kerületi rendészet általános megítélése az elmúlt években tovább javult. A helyi lakosságot zavaró, az újpesti polgárok biztonság érzetét negatívan befolyásoló körülmények tényszerűen továbbra is felfelé trendet mutatnak. Balla Zoltán, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatójának összefoglalója a kerület közbiztonságáról.
1
dec

Új sebességmérő eszközöket telepítenek Újpestre

Újpest Önkormányzata a közbiztonság javítása és a biztonságos közúti közlekedés érdekében három traffiboxszal és egy sebességmérő műszerrel támogatja a kerületi rendőrkapitányság munkáját.
8
jún

Idén is nagytakarítást tartottak Újpest-Városkapunál

Június 8-án Újpest-Városkapunál folytatódott a BKK által életre hívott „Tisztább és biztonságosabb Budapestért” köztisztasági és közrendvédelmi akciósorozat.
28
júl

Akár a sas szeme

Ilyen az új térfigyelő rendszer a kerületben.
16
jún

Sokat javult a közbiztonság

Birtokunkba került a IV. kerületi rendőrkapitány beszámolója a közbiztonság helyzetéről. A májusban elfogadott jelentésből kiderül, hogy negyedével csökkent a regisztrált bűncselekmények száma Újpesten 2021-ben.
19
márc

Zéró toleránciát követel a herbálosokkal szemben Szabó Balázs

Az önkormányzati képviselő nyílt levélben hívja fel az újpesti rendőrség figyelmét "a közbiztonságot sértő és biztonságérzetet aláásó jelenségre”.