Címke: Magyar Vöröskereszt

21
márc

Az önkormányzat pénzadományokkal is segít a háborús helyzet rászorultjain

Létrehozták az Újpesti Humanitárius Alapot.
11
márc

Humanitárius és anyagi segítség

Újpest a háború kitörésének első napján elkezdte megszervezni a menekültek befogadását és a segítségnyújtás egyéb módjait is.
9
febr

Adjon vért Ön is!

Káposztásmegyeren várják a véradókat.
7
júl

ÚKTV – Körkép – Újabb véradás Újpesten

Kedd este hatig várták az Ifjúsági Házba azokat, akik vért szerettek volna adni. Erre nagy szüksége volt az egészségügyi intézményeknek, mert – bár Újpesten most is szép számmal érkeztek véradók- általánosságban még most is jóval kevesebb ember ad vért, mint a járvány előtt - mondta el stábunknak a megyei Vöröskereszt véradás szervezője. Kevesebb jelenjen meg
20
máj

A véreddel segíthetsz!

A Magyar Vöröskereszt május 25-én, hétfőn 11 és 17 óra között várja a véradókat az Újpesti Ifjúsági Házba.
6
máj

ÚKTV – Körkép – Véradás Újpesten

Nem vonatkoznak a véradókra a koronavírussal kapcsolatos korlátozások ennek érdekében kimehet mindenki az utcára, sőt, továbbra is ugyanúgy várja a Vöröskereszt az önkénteseket, mint a vírusos időszak előtt.
29
ápr

Mozaik – Szakácsné Jakab Ildikó

Felére csökkent Budapesten a véradások száma, mivel a home office miatt a cégek lemondák az előre szervezett alkalmakat. Pedig vérkészítményre folyamatosan szükség van. Újpesten legközelebb május 4-én várják a segíteni szándékozókat az Ifjúsági Házban, ahol számos biztonsági itnézkedést is bevezettek - mondta el a Mozaikban Szakácsné Jakab Ildikó, a Magyar Vöröskereszt megyei véradásszervező koordinátora.