Címke: bölcsőde

30
ápr

Körkép – Több mint 40 bölcsőde és óvoda újul meg Újpesten (videó)

Több mint 40 bölcsődében és óvodában indulhatnak felújítási munkák mintegy 240 millió forintból Újpesten – jelentette be a költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért felelős alpolgármester. Germekfürösztők, mosdók, csoportszobák, kültéri játszóeszközök szépülhetnek meg, a Viola oviban pedig szakaszos tetőfelújítására is sor kerül – írta közösségi oldalán Trippon Norbert. A bölcsődékbe egyébként idén május 3-a és 7-e között lehet beiratkozni.
29
ápr

Fejlesztések a legkisebbeknek (is)

Több mint 200 millió forintból újulnak meg a bölcsődei és óvodai kellékek.
1
Sze

ÚKTV – Körkép – Elismerések a bölcsődei dolgozóknak

Augusztus utolsó szombatján adták át az Év bölcsődei dolgozója elismeréseket az Újpesti Kulturális Központban tartott bölcsődei napon. Az ünnepségen ott volt Déri Tibor polgármester és Kanász-Nagy Máté népjóléti alpolgármester, valamint Szűcs Viktória, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke is.
11
jún

ÚKTV – Körkép – Fertőtlenítés az óvodákban és a bölcsődékben

A fővárosban egyedülálló módon, nanotechnológiás szerrel fertőtlenítik az újpesti óvodákat és bölcsődéket!
5
jún

ÚKTV – Körkép – Újra megteltek élettel az ovik és bölcsik

Június 2-tól újra kinyitottak a bölcsődék, óvodák, iskolák. Az ovik megteltek, viszont az iskolások közül kevesen veszik igénybe az ügyeleti lehetőséget.
4
jún

Mozaik – Dr. Kálmán Mihály – Menjen a gyerek közösségbe, vagy ne?

Zárt terű boltokba bevásárolni lehetőleg még ne vigyük a gyerekeket, az óvodáktól, bölcsődéktől azonban ne féltsük őket - mondta el a Mozaik által megkérdezett újpesti gyermekorvos. Dr. Kálmán Mihály hozzátette: ha lázas betegséget tapasztalunk, először mindenképpen telefonon hívjuk a rendelőt.
28
máj

Mozaik – Kocsis Ildikó Edit – Biztonságos nyitás a bölcsődékben

Várhatóan 350 gyermekkel indulnak újra Pünkösd után az újpesti bölcsődék. Ez körülbelül fele annak, amennyien oda járnak, sok szülő ugyanis a biztonság kedvéért még otthon tartja a kicsit - mondta el a Mozaikban az Újpesti Bölcsődék vezetője. Kocsis Ildikó Edit hozzátette: egész nyáron nyitva lesznek, a karanténra való tekintettel pedig pótfelvételit is hirdetnek majd.
26
máj

Komoly segítség a szülőknek

Újpest óvodái, bölcsődéi nem zárnak be a nyáron, és a felújítási munkákat is úgy ütemezik, hogy az intézmények nyitva maradhassanak.
20
máj

Június 2-án nyitnak az iskolák, óvodák, bölcsődék

A járványveszély csökkenése miatt az óvodák és a bölcsődék a megyékben május 25-étől, a fővárosban június 2-ától visszatérnek a normális működési rendhez.
30
ápr

Ügyeleti ellátás az újpesti bölcsődékben

Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye továbbiakban is – a fennálló veszélyhelyzet időszakában – ügyeleti ellátást biztosít.