Címke: Bánka Kristóf Sportközpont

16
jún

Balázsért rúgták a bőrt

A szolgálatteljesítés közben, fiatalon elhunyt újpesti rendőrre emlékeztek a családtagok, kollégák, barátok a Bánka Kristóf Sportközpontban.
7
máj

Újra együtt mozgott Újpest

Ezúttal kegyes volt az időjárás az újpesti Tavaszi Sportparti népes közönségéhez, hiszen bár az őszi rendezvényt elmosta az eső, de április 22-én verőfényes napsütés várta a mozogni vágyókat.
18
jún

Az életét adta az országért, Újpestért

Immár harmadszor rendeztek emléktornát a hősi halált halt újpesti rendőr, Mátyás Balázs előtt tisztelegve. Ismét százak vettek részt a labdarúgókupán a négy éve, tragikus autóbalesetben elhunyt posztumusz rendőr őrmesterre emlékezve.
5
máj

Sportoltunk és partiztunk

Ha tavasz, akkor sportparti!
19
ápr

Így parkolhatnak a Sportpartira érkezők!

Fontos információ a kocsival érkező résztvevőknek.
7
ápr

Ha tavasz, akkor Sportparti!

Idén is megrendezi a tavaszi Sportpartit az újpesti önkormányzat. Ez az éppen 15 éves rendezvény az idei év első, igazán mozgalmas...
11
okt

Több százan a sportnapon

Rengeteg gyerek szánta sportolásra a múlt szombatját: tehette is, hiszen a Bánka Kristóf Sportközpontban idén is megrendezték az Újpesti Sportpartit.
27
szept

Százak emlékeztek a hős rendőrre

Megtartották a Bánka Kristóf Sportközpontban a három és fél éve tragikus autóbalesetben elhunyt rendőrre, Mátyás Balázsra emlékező focitornát múlt szombaton.