Címke: futás

11
máj

Idén is megmozgatta Újpestet a negyedszázados Futó- és Kerékpáros Fesztivál

Idén is megmozgatta a várost a tavaszi Futó- és Kerékpáros Fesztivál és az Újpesti Félmaraton; előbbi kerek jubileumot ünnepelhetett, ugyanis negyedszázaddal ezelőtt rendezték meg először, akkor még „Fuss egy fáért” néven az azóta is töretlenül népszerű családi sporteseményt.
28
ápr

3000 kilométert futottak az újpestiek a Futókörök Napján

Idén először vett részt Újpest az országszerte megrendezett Futókörök Napja eseményen, ahol húsz budapesti és vidéki helyszín versenyzett egymással. Az április 27-én, a Szilas Futókörnél tartott egész napos sportrendezvényen 445 újpesti vállalta a kihívást, akik összesen 2989 kilométert futottak le.
18
ápr

Futni mindenki tud: de nem mindegy, hogyan! – Takács Balázst, az Újpesti Félmaratonok győztesét kérdeztük

Az újpesti futók számára ismerős lehet Takács Balázs neve, hiszen az atléta a kettőből kétszer nyerte meg az Újpesti Félmaratont. A fiatalember lételeme a futás, amely feltölti, ellazítja, és csodás élményekkel gazdagítja az életét. Takács Balázs azt is elárulta, hogyan érdemes felkerekedni futni.
8
ápr

Április 27-én Futókörök Napja Újpesten

Idén Újpest is részt vesz az országszerte meghirdetett Futókörök Napja programban. Az április 27-én szombaton megrendezett nagyszabású futóversenyt az a város vagy kerület nyeri, melynek futópályáján a nap során a legtöbb kilométert teszik meg a résztvevők. Az újpestiek a nemrég átadott Szilas Futókörnél teljesíthetik a kihívást.
21
febr

Elindult a nevezés a III. Újpesti Félmaratonra

Idén tavasszal ismét, immár harmadik alkalommal rendezik meg az Újpesti Félmaratont, melyre április 30-ig várják a sportszerető újpestiek nevezését.
19
máj

Sport a köbön

Hinnék azt, hogy idén már 23. alkalommal rendezték meg az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivált, kerületünk legnagyobb sportrendezvényét?
30
szept

Körkép – Futás az esőben

A rossz idő sem mosta el az Újpesti Futó és Kerékpáros fesztivált. Az eseményre főként családok látogattak el, a résztvevők sporteszközöket nyerhettek.