Címke: Dunai Ede

15
jún

Futballista édesapjáról írt könyvet az újpesti bestsellerszerző

A legendás futballistáról, az olimpiai ezüstérmes és kilencszeres magyar bajnok Dunai III Edéről írta meg legújabb, immár 12. kötetét a lilák krónikása, Dunai Ede. Az újpesti érzelmű olvasók pontosan tudják, hogy nem véletlen egybeesés a névazonosság, hiszen ezúttal a saját apját vette a szimbolikus górcső alá a szerző. A Mesterfokon című új könyv főszereplője apaként is a fociért élt-halt.
21
ápr

Schumann Péter emlékére – Dunai Ede nekrológja

Életének 70. évében 2024. április 5-én elhunyt az Újpest háromszoros bajnok labdarúgója, Schumann Péter. Dunai Ede író emlékezik barátjára, mindenki Sumijára.
29
jan

Megjelent a könyv: itt van a Bene, az újpesti mesterlövész

Bene Ferencről írt könyvet az újpesti futball krónikása, Dunai Ede. A népszerű sportíró legújabb, Bene, az újpesti mesterlövész című könyvét a Városháza dísztermében, telt ház előtt mutatták be január 26-án.
11
jan

A világválogatott „újpesti mesterlövészről” mesél Dunai Ede új könyvében

Az Újpest olimpiai bajnok, világválogatott legendája, Bene Ferenc életét és pályafutását meséli el Dunai Ede legújabb, Bene, az újpesti mesterlövész című könyve, melyet január 26-án 17 órakor mutatnak be a Városháza dísztermében.
4
jan

Koncertek, irodalmi est és könyvbemutató is várja az újpestieket a magyar kultúra napja alkalmából

2024-ben ismét különleges programokkal ünnepli a magyar kultúra napját Újpest. A Himnusz születésének 201. évfordulója, január 22. alkalmából valamennyi művészeti és kulturális ágazat megjelenik a kerületben, természetesen ezúttal is ingyenes programok keretében.
30
jan

Kissrác voltam én: Dunai Ede és Bokros László könyvbemutatója

„Mindig Újpest, örök Újpest!”
29
jan

Dunai Ede: Edzés közben is csajozott a Noskó

A mezére és a combjára írták fel a telefonszámokat a lányok.
5
dec

Kissrácok a Megyeri úton

Megérkezett az újabb lila-fehér sikerkönyv.
26
jan

Hazahozzák a nyomorban elhunyt újpesti focista földi maradványait

Kolár Endre hazájától távol, a lakásmaffia áldozataként halt meg, méltatlan körülmények között.
3
nov

Újpesti Sport – Dunai Ede (videó)

Dunai Ede immáron nyolcadik könyvének bemutatójára készül. Az író az egykori újpesti labdarúgó, Kolár Endre életével ismerteti meg az olvasót.