Címke: Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

7
ápr

Vírusmentesek az újpesti oktatási intézmények épületei is

A katonák az elmúlt három hétben csaknem száz óvodát és általános iskolát fertőtlenítettek.
7
ápr

Helyi Érték – Hangszerbemutató az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában III. rész (videó)

Az újpesti zenede immáron 130 esztendeje szolgálja az itt élőket. Ezalatt gyerekek tízezrei tanultak meg itt hangszeren játszani. Ellátogattunk az Erkel Gyula nevét viselő intézménybe, a tanárok és a kis növendékek segítségével pedig megismertük a hangszereket is. Most pedig mindezt megmutatjuk Önöknek. Tartsanak velünk! A harmadik rész következik!
24
Már

Helyi Érték – Hangszerbemutató az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában II. rész (videó)

Az újpesti zenede immáron 130 esztendeje szolgálja az itt élőket. Ezalatt gyerekek tízezrei tanultak meg itt hangszeren játszani. Ellátogattunk az Erkel Gyula nevét viselő intézménybe, a tanárok és a kis növendékek segítségével pedig megismertük a hangszereket is. Most pedig mindezt megmutatjuk Önöknek. Tartsanak velünk! A második rész következik!
17
Már

Helyi Érték – Hangszerbemutató az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában I. rész (videó)

Az újpesti zenede immáron 130 esztendeje szolgálja az itt élőket. Ezalatt gyerekek tízezrei tanultak meg itt hangszeren játszani. Ellátogattunk az Erkel Gyula nevét viselő intézménybe, a tanárok és a kis növendékek segítségével pedig megismertük a hangszereket is. Most pedig mindezt megmutatjuk Önöknek. Tartsanak velünk!
15
jan

Mozaik – Dávidné Szabó Melinda – Digitális oktatás a zeneiskolában (videó)

Már nagyon hiányzik a növendékeknek a közös zenélés - így összegezte a járvány és a digitális oktatás hatását az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola vezetője a Mozaikban. Dávidné Szabó Melinda hozzátette: a második hullám miatt elsősorban a jazz tanszakosok kényszerültek rá az internetes tanulásra.
23
Sze

Vizsgálóbizottság tárhatja fel az újpesti brókerbotrányt

Akár 133 millió forintos kár is érhette a kerületet a Wintermantel Zsolt idején kötött szerződés miatt.
29
ápr

Mozaik – Dávidné Szabó Melinda

Vajon milyen egy hegedűóra, ha interneten keresztül tartják? És tud-e próbálni a vonószenekar, vagy a fuvolaegyüttes a karantén idején? Hogyan lehet lebonyolítani egy hangszerpróbával egybekötött online felvételit kicsiknek? Dávidné Szabó Melinda, az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője volt a Mozaik vendége.