Címke: Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

24
szept

Megújulnak az újpesti intézmények

38 helyszínen, 500 millió forintból.
9
nov

Békeposzterek a járvány árnyékában

Immár hagyomány, hogy az Újpest-Árpád Lions Club gyermekrajzpályázattal készül az őszre. November 8-tól az Ifjúsági Házban tekinthetők...
7
okt

Helyi Érték – Dávidné Szabó Melinda

Zene és képzőművészet találkozott azon a bensőséges ünnepségen, ahol az Erkel Gyula zeneiskola átvehette Somos Zsuzsa képzőművésztől a patinás intézmény névadójáról készített grafikát. A gyönyörű műalkotás mostantól az Erkel-terem falát díszíti majd. A zene világnapja alkalmából Dávidné Szabó Melinda volt a vendégünk.
6
okt

Körkép – Gyönyörű műalkotás díszíti mostantól az Erkel-terem falát (videó)

Zene és képzőművészet találkozott azon a bensőséges ünnepségen, ahol az Erkel Gyula zeneiskola átvehette Somos Zsuzsa képzőművésztől a patinás intézmény névadójáról készített grafikát. A gyönyörű műalkotás mostantól az Erkel-terem falát díszíti majd.
7
ápr

Vírusmentesek az újpesti oktatási intézmények épületei is

A katonák az elmúlt három hétben csaknem száz óvodát és általános iskolát fertőtlenítettek.
7
ápr

Helyi Érték – Hangszerbemutató az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában III. rész (videó)

Az újpesti zenede immáron 130 esztendeje szolgálja az itt élőket. Ezalatt gyerekek tízezrei tanultak meg itt hangszeren játszani. Ellátogattunk az Erkel Gyula nevét viselő intézménybe, a tanárok és a kis növendékek segítségével pedig megismertük a hangszereket is. Most pedig mindezt megmutatjuk Önöknek. Tartsanak velünk! A harmadik rész következik!
24
márc

Helyi Érték – Hangszerbemutató az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában II. rész (videó)

Az újpesti zenede immáron 130 esztendeje szolgálja az itt élőket. Ezalatt gyerekek tízezrei tanultak meg itt hangszeren játszani. Ellátogattunk az Erkel Gyula nevét viselő intézménybe, a tanárok és a kis növendékek segítségével pedig megismertük a hangszereket is. Most pedig mindezt megmutatjuk Önöknek. Tartsanak velünk! A második rész következik!
17
márc

Helyi Érték – Hangszerbemutató az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában I. rész (videó)

Az újpesti zenede immáron 130 esztendeje szolgálja az itt élőket. Ezalatt gyerekek tízezrei tanultak meg itt hangszeren játszani. Ellátogattunk az Erkel Gyula nevét viselő intézménybe, a tanárok és a kis növendékek segítségével pedig megismertük a hangszereket is. Most pedig mindezt megmutatjuk Önöknek. Tartsanak velünk!
15
jan

Mozaik – Dávidné Szabó Melinda – Digitális oktatás a zeneiskolában (videó)

Már nagyon hiányzik a növendékeknek a közös zenélés - így összegezte a járvány és a digitális oktatás hatását az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola vezetője a Mozaikban. Dávidné Szabó Melinda hozzátette: a második hullám miatt elsősorban a jazz tanszakosok kényszerültek rá az internetes tanulásra.
23
szept

Vizsgálóbizottság tárhatja fel az újpesti brókerbotrányt

Akár 133 millió forintos kár is érhette a kerületet a Wintermantel Zsolt idején kötött szerződés miatt.